Svart matt

Slik kan du enkelt oppgradere trauste og kjedelige brytere

Av Micro Matic

Siri Vikenes

Micro Matic

22. september 2020
Av Micro Matic

Siri Vikenes

Micro Matic

22. september 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20201209135303461.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20201209135303461.jpg?maxwidth=2000
TS3-Tisch-02b_ISOcoatedv2_207612.jpg TS3-Tisch-02b_ISOcoatedv2_207612.jpg
115
0

De siste årene har det vært svært trendy å bytte ut duppeditter i hjemmet fra standard hvitt og børstet stål, til svart. Eksempelvis armatur og servant på kjøkkenet, rammen til glassveggene i dusjen, taklamper og andre små interiørdetaljer som bestikk, asjetter og glass. Det svarte skaper et eksklusivt og moderne uttrykk som kan freshe opp et hvert nordisk hjem.

Hva med brytere?

De aller fleste boliger er bygget med lysbrytere og andre elektriske brytere i en standard hvit farge. Vi antar at mange kanskje ikke er klar over at det finnes alternativer som er langt mer funksjonelle og visuelt penere å se på.

Det finnes faktisk alternativer til alle veggbrytere du har i hjemmet ditt. Om du ønsker å oppgradere eller modernisere uttrykket, kan du for eksempel bytte til svarte alternativer. Som illustrert i bildet under, kan du for eksempel bytte ut fargen på dimmere, astrour for utelys og termostater.


Trenger jeg elektriker?

Det er flere ting du kan fikse på egenhånd, uten elektriker. På både dimmer, astrour og termostat kan du enkelt bytte ramme og front selv, uten at det er fare for berøring av elektrisitet. Likevel anbefaler vi å rådføre deg med en elektriker slik at du er sikker på at produktet blir montert riktig. 

Hva skjer om det plutselig blir trendy med andre farger?

Om det dukker opp en ny hot fargetrend kan du veldig enkelt bytte rammer eller fronter. Det er ikke spesielt kostbart og lett tilgjengelig. Om du er usikker på farge, materialer eller form kan du bruke appen "Gira Designkonfigurator" som lar deg visualisere hvordan bryteren faktisk vil ta seg ut på veggen. 
Øk komforten

Bortsett fra å oppgradere utseende kan du også enkelt oppgradere funksjoner. Du kan for eksempel benytte deg av enkle løsninger som lar deg kontrollere lys og varme fra telefonen. Når du først skal bytte ut bryteren med noe mer moderne, kan du også stille deg selv spørsmålet om du bare ønsker deg en frittstående løsning, eller om du skal gå for et produkt med kommunikasjon. Ved å velge en appstyrt løsning kan du få tilgang til ytterligere sparefunksjoner, samt et enda enklere grensesnitt for å få oversikt eller gjøre innstillinger.


Slik får du installert 

Micro Matic Norge er blant annet leverandør av elektromateriell, og våre produkter får du tak i ved å kontakte din elektriker. Noen produkter kan du kjøpe selv fra utsalgssteder som Elektroimportøren. Vi har satt opp en oversikt over forhandlere av våre produkter, den finner du her: finn forhandler.  Vi har også laget en side hvor du kan lese mer om utvalget av vårt svarte designmateriell, samt å finne konkrete elnummer. Elnummeret kan du gi til din elektriker, slik at det ikke er tvil om hva du er på jakt etter. Siden finner du her: svart elektromateriell. 4139
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180705080540789.png #FFFFFF
Les også